Српски националисти

Кандидатура? – Не, хвала!

Кандидатура за чланство у ЕУ није добродошла, а Дежер слободно може да је врати. Србија је после десет мучних година уцена и условљавања „коначно“ добила статус кандидата за улазак у Европску Унију. Шта Срби и Србија могу да очекују од добијања фамозне кандидатуре?

Двери указују да Срби и Србија могу да очекују исто што и пре: наставак територијалних, економских и политичких уцењивања и условљавања који ће се завршити нестанком Србије и Срба. Косово и Метохија, Српска Војводина, Рашка област, приватизација (читај: пљачка) преосталих стратешких ресурса (извора вода, речних токова, земљишта, електроенергетског система…) су само неки од услова који су већ стављени на дневни ред.

У овом тренутку се отворено тражи признање Косова као независне државе. Да је овај режим потпуно озбиљно схватио тај услов ЕУ комесара говори и чињеница да су Срби са Косова и Метохије избрисани из списка живих, јер су одлуком режима Бориса Тадића брутално заобиђени из актуелног пописа становништва у Србији! Тиме режим директно испуњава корак по корак услове о признавању Косова као самосталне државе и не прихвата Србе са Косова и Метохије као пуноправне грађане државе Србије.

Скупа кандидатура: ЕУ је активирала и пројекат „Војводина“

Двери подсећају да је режим Бориса Тадића направио вештачки војвођански грб, вештачку војвођанску заставу, званичне државне обрасце на вештачком војвођанском језику, дипломатско представништво Војводине у Бриселу, Војвођанску академију наука, увео Војводину у процес сукцесије СФРЈ (и тиме јој испод жита покушава дати међународни легитимитет), а све у циљу уништења Србије. Љубитељи ЕУ оличени у режиму Бориса Тадића врше притисак на Србе да се на актуелном попису изјасне као војвођани и да говоре тзв. војвођанским језиком.

Двери обавештавају српску јавност да је Турска већ двадесет година кандидат за улазак у Европску Унију и да сама кандидатура не значи апсолутно ништа осим списка лепих жеља и нови талас условљавања и лажних обећања. Штап са шаргарепом је сада мало краћи и шаргарепа мало ближа, али у самој суштини ове игре ништа се не мења. Нити је шаргарепа сада доступнија, нити је штап уклоњен. Остаје чињеница да режим Бориса Тадића и даље мисли да су Срби магарци па да верују у наставак безалтернативне ЕУ шаргарепе. Све ово постаје смешно када се узме у обзир да и режимлије као годину фантомског уласка у ЕУ виде тек 2020, тако да је у Србији све мање оних који још увек верују у ову бајку, а све више оних који се питају од чега ћемо и како живети наредних 10 година, чекајући празну ЕУ причу?

Докажимо да Срби нису толико наивни какве жели да их представи садашњи режим Бориса Тадића и рецимо сви заједно: ДОСТА! И – ЕУ има алтернативу!

Покрет Двери – ЗА живот Србије

15. октобра 2011. | Редакција @ 11.25 | Leave a comment | Мишљења

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

45 гостију прегледа сајт