Српски националисти

СНП Наши: Kaмпања за отказивање концерта Дине Мерлина!

Српски народни покрет Наши, паљењем заставе лажне државе Босне и Херцеговине, отпочео је ненасилну кампању за отказивање коцерта србомрзца Дине Мерлина у Београду. У оквиру кампање користиће се плакати и летци који треба да обавесте публику о изјавама и поступцима Мерлина којима је ширена мржња и подстицани злочини против Срба.

Уколико не дође до отказивања концерата, активисти СНП Наши на дан њиховог одржавања у близини „Арене“ поставиће реплике ратних грбова и застава злочиначке армије БиХ како би публика могла да обрише ноге пре уласка у салу. У самој сали биће запаљене реплике ратних застава БиХ. У зависности од реакције Мерлина током паљења обележја зелених беретки и других злочиначких формација видеће се дали се он покајао због свог срамног пропагандног учешћа у рату у БиХ.

СНП Наши неће покушати насилно да спречи концерт, али ће урадити све како би се показало да ли се Мерлин покајао због своје срамне прошлости или и даље мисли да су „Срби болесници које треба заобилазити“ и „Да све Србе треба уколнити пушкама“. Такође било би добро да се пре доласка у Београд, Мерлин изјасни дали се и даље индентификује са ратним злочинцем Алијом Изетбеговићем.

Информативна служба СНП Наши

19. октобра 2011. | Редакција @ 00.04 | Leave a comment | Акције

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

10 гостију прегледа сајт