Српски националисти

НАШИ: Парада је противуставно насиље и удруживање ради дискриминације

СНП НАШИ још једном јавно апелују на владајуће структуре да не обмањују и јавност и себе лажним тумачењем Устава Републике Србије, јер тиме чине тешка кривична дела злоупотребе положаја, те да поштујући уставни поредак и Законе Републике Србије подхитно забране Параду поноса, као и промоцију идеологије Геј прајд, што укључује и забрану истицања знака и заставе дугиних боја на јавним местима или у медијима.

Свим највишим државним институцијама и другим надлежним установама је достављен документ „Боже правде – збирка доказа о кршењу Устава и закона Републике Србије поводом организовања Параде поноса“, који се може преузети и са нашег званичног интернет сајта, са обиљем необоривих доказа да Параду поноса организују противуставне организације које иза себе имају читав низ кривичних дела тешких облика дискриминације који укључују вређање српског народа и православних верника, па и самог блаженопочившег патријарха Павла, као и изругивање највећих српских светиња, односно, говор мржње на националној, верској и етничкој основи, те ширење и промоцију неморала.

Подсећамо да су права свих грађана већ уређена законом, те ако је неко на пример претучен на улици из било којих разлога – МУП Републике Србије и друге надлежне институције су дужне да санкционишу починиоце и покрену истражне, односно, кривичне поступке у складу са законом и Уставом, а свако давање првенства по основу сексуалног или другог опредељења је грубо кршење Закона о дискриминацији и као такво званично и дефинисано.

Свака организација која промовише идеологију Геј прајд мора, по Уставу који недвосмислено штити морал и низом закона предвиђа заштиту морала као неприкосновеног права сваког грађанина Србије, да буде строго забрањена.

Парада поноса која је, према званичној декларацији организатора, локална домаћа верзија светских Геј прајд догађаја несумњиво крши Устав и законе, јер промовише неморал и представља незаконит пројекат постепеног увођења неморалне Геј прајд идеологије у српско друштво.

Позивамо Републичко јавно тужилаштво да, у складу са законском обавезом и овлашћењима, испоштују наша грaђанска права и одговоре нам на кривичне пријаве из документа „Боже правде“ које смо ми у складу са нашом грађанском обавезом доставили њима и да се јасно изјасне о достављеном документу „Боже правде“, те да широј јавности писмено објаве правно тумачење да ли организације које промовишу неморал, шире говор мржње, врше и подстрекавају дискриминацију имају право да делују на територији Републике Србије.

Парада поноса је кривично дело Удруживање ради дискриминације, а не мирна шетња грађана. Посебно истичемо да прошлогодишња „кавез шетња“ такође обилује низом тешких кривичних дела о којима ће доказе СНП НАШИ објавити ускоро у другом допуњеном издању документа „Боже правде“.

14. септембра 2011. | Редакција @ 19.16 | Leave a comment | Мишљења

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

13 гостију прегледа сајт