Српски националисти

НАШИ: Крвава Мери је жедна још српске крви!

СНП НАШИ поручују геј активисткињи и америчкој амбасадорки Мери Ворлик, међу српским родољубима познатијој као Крвава Мери (Bloody Marry – назив популарног алкохолног коктела), да је она за српски народ симбол злочинстава које над Србима спроводи НАТО алијанса и да не чуди грађане Србије што подржава противправни напад насилника под заставом геј прајда на грађане Србије у Београду, као што подржава и злочиначки и противправни напад КФОР јединица на грађане Србије на Космету.

Крвава Мери се укључила свом снагом у пројекат Парада поноса чиме крши Устав Републике Србије, те захтевамо од српских власти да она одмах буде протерана из Србије.

Парада поноса је, према званичним декларацијама организатора, локална верзија светских геј прајд догађаја који необориво доказано представљају промоцију неморала и као такав, пројекат Парада поноса, недвосмислено подлеже строгој забрани према Уставу и више закона Републике Србије, јер је очување морала уставна категорија потврђена низом закона Републике Србије.

Владајућа коалиција под притиском ЕУ лажно интерпретира законе и Устав, истичући да свако има право на миран скуп и заташкавајући чињеницу да Парада поноса није никакав „миран скуп“, него да је то пројекат геј прајд идеологије и промоције неморала, који се изводи према добро уходаној методологији и спроводи у сарадњи са светским геј прајд организацијама са циљем системског увођења моралног изопачеништва у вртиће, основне и средње школе, али и у све сфере живота.

Закон о дискриминацији допушта изражавање сексуалног опредељења, али на нивоу права појединца, а никако не предвиђа масовно јавно изражавање сексуалних опредељења, јер би то као неморалан чин био акт у сукобу са Уставним и законским одредбама које штите морал српског друштва.

Још једном подсећамо да организатори Параде поноса иза себе имају цео низ кривичних дела и тешких облика дискриминације и говора мржње, али да евроатлантска администрација Бориса Тадића то заташкава и игнорише доказе који су достављени надлежним институцијама у виду документа „Боже правде“ који обилује необоривим доказима о системском спровођењу говора мржње и дискриминације према православним Србима.

Посебно је скандалозна реклама за прошлогодишњу Параду поноса која је објављена на сајту Геј Ехо, чије финансирање из буџета Владе Србије је иначе одобрило Министарство културе Републике Србије, а на којој је приказана жена у молитвеном ставу са пластичним пенисом у рукама и великим наушницама на којима су осликане православне иконе. То је само један од примера који овде напомињемо, а због којих би све организације укључене у пројекат Параде поноса и промоције геј прајд идеологије морале по Уставу бити забрањене.

СНП НАШИ поручују српским антихристима у нечасној владајућој коалицији да могу да раде шта год хоће, али не и докле хоће и да ће их казна стићи кад-тад! Како од грађана Србије, тако и од Бога.

СНП НАШИ такође позивају све Србе и друге грађане запослене у Министарству унутрашњих послова Републике Србије да се позову на своја верска права и уставно право „поступања према верским убеђењима“ која им чврсто гарантује Устав и да одбију учешће и пружање подршке антихришћанском и сатанском сабору који припрема одлазећи режим Бориса Тадића и америчка амбасада на челу са Крвавом Мери која истовремено пружа подршку и педерима и својим НАТО јединицима које убијају Србе на Косову и Метохији.

Подсећамо Крваву Мери да то што режим прикрива чињеницу да су на Србе на Космету пуцале америчке јединице КФОР-а и да је САД главни иницијатор тог напада на Србе, не значи да то грађани Србије не знају, а све Србе позивамо да се одлучно супроставе свим расположивим средствима плану америчке амбасаде да на сваки могући начин понизе српски православни народ, јер је Србија наша земља, држава српског народа на првом месту и нико не сме да се руга и поиграва са православним вредностима, традицијом и породицама српског народа на сред светосавског Београда.

НАШИ апелују на све грађане Србије да се у складу са својим могућностима успротиве злокобном плану НАТО структура да зарад хира изопаченика на београдским улицама Срби проливају крв Србима. Ако сте родитељи, учините то због своје деце, ако сте деца, учините то због својих родитеља!

СНП НАШИ још једном подсећају јавност да је целокупан ангажман америчке и других амбасада у Београду у вези параде педера у циљу осигуравања што већег раслабљивања безбедоносних структура Србије, како би Хашим Тачи и Европска Унија спровеле свој злокобни план финалног напада на Србе на Космету истог дана када је парада, односно, ноћ пред одржавање параде зла и бешчашћа у Београду. СНП НАШИ свим средствима раде на томе да овај злокобни план буде осујећен и спречен, а српски народ и грађани Србије буду одбрањени, како на Космету, тако и у Београду.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

30. септембра 2011. | Редакција @ 09.14 | Leave a comment | Мишљења

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

12 гостију прегледа сајт