Српски националисти

Проглас војсци и полицији

Jа сам Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада и један од ретких слободних људи који не зависи ни од чега и не припада никоме, осим својој породици и домовини Србији. Осећам дужност да вас обавестим о истини која се од вас крије, о будућности која нам се припрема, ма како та истина била страшна и шокантна.

Против Србије се свакодневно води необјављени рат радилошко-хемијско-билошком методом. Над Србијом се врши агресија у циљу уништења њеног становништва ради отимања њених природних вредности. Агресија се спроводи запрашивањем тонама и тонама хемијских отрова који се избацују из необележених авиона највеће терористичке организације на свету. Трују нас са сопственог неба као да смо инсекти а не људи!На нашу жалост и срамоту, ти авиони злочиначке организације свакодневно повређују ваздушни простор србије и избацују товаре отрова на становништво и природу Србије уз прећутну дозволу издајничког режима србије. Врховни командант војске србије потпуно свесно препушта народ Србије злочинцима одбијајући да изврши уставне и законске обавезе које стоје пред врховним командантом. Према закону о одбрани, чл. 6, врховни командант је дужан да у случају агресије донесе план одбране србије. Врховни командант ту законску обавезу одбија да изврши, јер је издао и народ и државу. О продаји Србије и њеном комадању да и не говорим, јер нам је тренутно спасавање живота становништва важније.

Ако сачувамо животе, сачуваћемо и територију србије. Рок који сам у име народа дао влади србије да до 1. октобра прогласи Србију за територију слободну од генетски модификованих организама је истекао. Рок који сам дао врховном команданту да заустави агресију на србију и изда наредбу о обарању авиона злочинаца који нас трују са неба Србије, је такође истекао. Више нема разлога да се неизбежно одлаже.

Издаја се мора зауставити, устав се мора одбранити, Србија се мора спасити или је више неће бити. Зато ја, Никола алексић, у име народа Србије захтевам од Војске Србије и полиције да коначно почну да бране устав и важеће законе Србије. Ја, Никола Алексић, тражим од Војске Србије и полиције да ухапсе врховног команданта и председника Србије, начелника генералштаба Војске Србије, председника владе и све министре. Тражим да ухапсе све издајнике који су Србију продали, а народ и државу препустили непријатељу да је разбија, пљачка, понижава и окупира.

Војско Србије, припадници полиције! Одбијете ли овај захтев, Србија неће имати будућност, биће избрисана са географске карте света. Оно мало становништва што преживи ове отрове биће стерилно у трећој генерацији. нико неће бити изузет. Војско Србије, 91-ве сте имали изговор за издају народа и државе да сте били партијска војска. Чија сте данас војска? Коме сте положили заклетву? Народу или председнику Демократске странке који је издао свој народ и државу? Да ли сте људи или мишеви? Па и ваша деца ће помрети као и сва друга без изузетка! Хоћете ли моћи погледати својој деци у очи када почну умирати?

Припадници полиције Србије, у име народа вас позивам да се одлучите, са народом или против народа? Трећег решења нема. Желите ли да будете људи који ће служити свом народу на понос своје деце или издајничком режиму који вас је жртвовао заједно са оним несрећницима којима организује параду срама? За издајнички режим сте и даље само потрошачка роба која служи против свог народа за дневницу од 400 динара и суви оброк у циљу одбране издајника на власти. Не можете се бранити изговором да само извршавате наређења својих претпостављених, јер од ’45-те године прошлог века нико се више на свету не може бранити тим изговором. То вас нису учили током школовања или на убрзаном курсу где сте само вежбали како се сузбијају протести народа.

Ја, Никола Алексић, захтевам од вас, припадника полиције, да уз сарадњу са војском србије ухапсите председника државе, издајничку владу србије и све издајнике који су продали србију. Ко омогући бекство и једном издајнику из Србије одговараће као саучесник. Границе Србије се 2. октобра морају затворити док се тај људски шљам не похапси. Више се не може трпети, дошло је време када се поставља само једно питање, или ми, или они.

То је једини начин да се Србија мирно спасе и окрене опоравку, да не кажем спасењу. Сваки други начин, сада или нешто касније, биће уз проливање мора крви. У том случају, свака кап просуте крви биће на души оних припадника војске и полиције Србије који би одбили овај позив за мирним заустављањем агоније Србије. Зато ће одговарати пред народним судом. Од одговорности за крвопролиће нико никад неће побећи.

Ја, Никола Алексић, или они који ме следе, то им гарантујемо. Одговор ћете пружити народу Србије 2. октобра. Зато вас позивам да уместо да будете жртвовани од стране режима заједно са оним несрећницима на паради срама, омогућите народу Србије да преузме одговорност за своју судбину и будућност. Србија је уморна од политиканата. Србији у овом тренутку нису потребни политиканти, него организатори који ће бити способни да окупе најбоље стручњаке и умове око опоравка србије без личних интереса. Таквих нема у интересним групама који су преварама и лажима запосели власт у Србији.

Зато позивам чланове тих интересних група, који су веће жртве од грађана Србије, да остану мирни и не излазе из својих кућа. Сваки протест од стране чланова тих интересних група сматраће се непријатељским чином са циљем да се издајници Србије задрже на власти. Позивам их да интересе Србије ставе изнад интереса својих господара, да им одбију послушност у интересу Србије и будућих покољења. Да признају да су преварени од својих лидера.

Ја, Никола Алексић, долазим 2. октобра пред Народну Скупштину тачно у 12.00 часова да објавим крај издаје Србије или њен нестанак са географске карте света. Каква ће изјава бити, зависиће од става војске и полиције и подршке грађана србије. Позивам још једанпут Војску Србије и припаднике полиције да стану уз свој народ, да одбране устав и право грађана Србије на слободу и опстанак. Свој живот и слободу мирне душе залажем за спасење Србије. Само ме смрт или незаконито хапшење могу зауставити да се не видимо 2. октобра у 12.00 часова пред народном скупштином. Остало зависи од нас, јер не постоји више нико на овом свету ко би се уместо нас за то изборио.

Никола Алексић, директор Еколошког прокрета Нови Сад

24. септембра 2011. | Редакција @ 13.04 | Leave a comment | Мишљења

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

8 гостију прегледа сајт