Српски националисти

ЛГБТ активисти нападају људе на штандовима Двери!

У петак 9. септембра, око 19 часова, испред штанда Двери за потписивање петиције против геј-параде код „Руског цара“ у Београду, двоје активиста ЛГБТ организације псовали су, вређали и провоцирали наше момке и девојке као и грађане који су желели да потпишу петицију. Демонстративно су цепали наше летке и скаредно се понашали на јавном месту.

Оваквим понашањем ЛГБТ активисти показују да нису никакви борци за људска права већ агресивни бојовници једне тоталитарне идеологије којима свако демократско и цивилизовано исказивање ставова који су против њихове идеологије буди најниже страсти.

Напад на Двери у Панчеву

Истовремено у Панчеву, Двери су организовале сакупљање петиције против одржавања геј-параде. Велики одзив грађана очигледно је изнервирао противнике ове наше акције. Негде око 18 часова, непознати мушкарац затрчао се на штанд Двери када је поред њега била само једна жена, шутирао га је и покушавао да запали наш пропагандни материјал. Када му то није пошло за руком, побегао је у непознатом правцу. Позивамо све надлежне институције да се укључе у проналажењу насилника.

Саопштење Двери поводом ових инцидената прочитајте овде.

11. септембра 2011. | Редакција @ 13.50 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

Strasno. Cak su napravili nalepnice na kojima imaju marame preko lica i drze motovljeve koktele u ruci sa naslovom – dolazimo.

#1 | 13. септембра 2011. | Luka Pazova

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

9 гостију прегледа сајт