Српски националисти

Хуманитарни концерт за КиМ на Маракани

У суботу, 01. октобра, са почетком у 20 часова одржава се четврти по реду, велики хуманитарни концерт под слоганом “За наше Косово и Метохију”.

Концерт ће се одржати непосредно након утакмице нашег клуба са Радничким из Крагујевца и карта за оба догађаја кошта 500 динара. Позивамо све Звездаше али и остале људе којима је стало до Косова и Метохије, да се масовно одазову на овај позив и да испунимо Маракану у што већем броју. Својим присуством на концерту не само да ћемо новчано допринети опстанку српског народа на својим вековним огњиштима, него ћемо им пре свега послати јасну поруку да нису сами и заборављени!

На свакоме од нас је дужност да се потруди да доведе макар једног човека више који није планирао да те вечери дође на Маракану. Само пун Север можемо сматрати успехом, а најбоља препорука за долазак су претходна три концерта на којима је, поред сјајне атмосфере, скупљено скоро сто хиљада евра! Преточимо речи у дела, ако сматрамо да је Космет заиста срце наше Србије, онда је на свакоме од нас дужност да преузме своју одговорност да у суботу увече макар Север буде крцат!e>

30. септембра 2011. | Редакција @ 11.04 | 1 коментар | Акције

1 коментар »

Шта то треба да значи да Кики Лесандрић чувени режимски рокер који се разсвирава са Динкићем долази на хуманитарни концерт за Косово и Метохију.Такви као што је он и то комплетно еуро ин друштво би били нај срећнији да су Косово и Метохија по налогу Запада већ завршена прича, са хепи ендом за шиптаре ,зна се.

#1 | 30. септембра 2011. | Зоран Михајловић

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

17 гостију прегледа сајт