Српски националисти

Забранити геј параду!

Поводом најаве удружења људи оболелих од педерастије да ће 2. октобра покушати да у Београду одрже „Параду поноса“ огласиле су се организације Српски народни покрет Наши и Покрет Двери које су затражиле отказивање ток скупа. СНП НАШИ саопштили су да је Парада поноса грубо кршење Устава Републике Србије а Двери су најавиле покретање кампање за њено отказивање.

– Устав Републике Србије недвосмислено штити морал, те „Парада поноса“ мора бити забрањена на територији Републике Србије. Цео пројекат „Парада поноса“ је заправо низ тешких кривичних дела и представља спрегу државног врха и организованог криминала, а режим у координацији са организаторима ове „параде неморала“ обмањује јавност и представља „Параду поноса“ као некакву „уставну обавезу“ лажно тумачећи неке законске одреднице ван оквира Устава и понашајући се као да је закон валидан ван уставних оквира и као да се одређени закони могу тумачити ван оквира Устава – стоји у саопштењу СНП Наши.

Представници Двери Владан Глишић и Бранимир Нешић, на данашњој конференцији за новинаре истакли су потребу што хитнијег договора са представницима државних и друштвених институција како би се спречило одржавање најављене геј-параде у Београду.

– Најаву, могуће заказивање и покушај одржавања овогодишње геј-параде у Београду Двери сматрају још једним чином насиља над сопственим народом од стране Тадићевог режима. Поред уништавања домаће привреде за рачун страних корпорација, поред прикривене и све отвореније издаје Срба на Косову за рачун НАТО-пакта , поред препуштања осиромашених грађана лешинарској пљачки страних банака, режим, који је све изгубио сем голе власти, насилно покушава да спроведе геј-процесију и ове године кроз Београд.  После низа свакодневних социјалних и националних понижења и пораза, марш геј-активиста схватамо као  најдиректније поништавање основних вредности нашег друштва и почетак разарања српске породице.  Свесни да ће у времену великих друштвених напетости оваква режимска провокација врло лако активирати бомбу социјалног незадовољства, Двери позивају Тадића да престане да се игра ватром те да обустави припреме за још једну геј-параду – стоји у саопштењу Двери које је том приликом подељено медијима.

Глишић и Нешић су најавили да ће Двери покренути кампању против одржавања геј-параде у српској престоници.

 

26. августа 2011. | Редакција @ 15.16 | Leave a comment | Акције

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

15 гостију прегледа сајт