Српски националисти

11. јул дан ослобођења Сребренице

Позивамо све грађане Србије и Републике Српске да се сами прикључе акцији „Срећан вам 11. јул дан ослобођења српског града Сребренице!“ Циљ је да се подсети да је на тај дан Војска Републике Српске, под командом хероја генерала Ратка Младића, ослободила српски град Сребреницу од окупације исламских терориста, под вођством Насера Орића, који су ту област терорисали 3 године иако је била „демилитаризована зона УН“. Овим се јасно потврђује и ставља јавности до знања да геноцида у Сребреници над муслиманима није било.

http://www.snp1389.rs/

Српски народни покрет Наши позива све родољубиве Србе да се укључе у акцију „Срећан 11. јул дан ослобођења Сребренице“ која има за циљ да подсети да је на тај дан 1995. године Војска Републике Српске ослободила ово муслиманско војно упориште и тиме зауставила геноцид над Србима који је трајао од 1992. године.

http://nasisrbija.org/

10. јула 2011. | Редакција @ 12.39 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

15 гостију прегледа сајт