Српски националисти
CC

Анти-НАТО кампања!

Преносимо саопштење „анти-НАТО кампање“: Обавештавамо јавност да власти у Србији крију да ће се највећи НАТО скуп до сада (Конференција о стратешком војном партнерству), одржати у Београду од 13. до 15. јуна ове године. Према званичним информацијама, које долазе из НАТО, „ово је кључна активност у оквиру Кампање стратешког деловања Врховне савезничке команде за трансформацију. Ово је конференција на стратешком нивоу, посвећена информисању начелника генералштабова НАТО, Партнерства за мир, Медитеранског дијалога, Истанбулске иницијативе за сарадњу, осталих држава партнера НАТО, као и још неких одабраних држава о приступима у циљу унапређења домета трансформације НАТО, како би се те идеје дискутовале и националне перспективе усагласиле.“ Ово јасно показује да ће Београд бити домаћин једног од стратешки најважнијих скупова НАТО икада.

Северноатлантски пакт (НАТО) је један од кључних инструмената глобалног империјалистичког угњетавања и капиталистичке експлоатације, те сама чињеница да тај милитаристички савез одржава скуп, представља довољан разлог за организовање међународног контраскупа. Оно што најављену конференцију чини још бизарнијом јесте чињеница да се она одржава у Србији, земљи која је недавно бомбардована и уништавана управо од стране НАТО. Наравно, бомбардовање Србије представља само једну у дугом низу рушилачких НАТО акција, усмерених против човечанства, које се и данас настављају у Либији.

Прочитајте остатак овде: http://antinato.in.rs/

6. јуна 2011. | Редакција @ 19.52 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

6 гостију прегледа сајт