Српски националисти

Позиви на протест

У недељу протест подршке генералу Младићу

СНП НАШИ 1389 позива све активисте и симпатизере на митинг подршке генералу Ратку Младићу испред дома Народне скупштине у недељу у 19 часова. Покажимо издајничком режиму да се не плашимо њихових претњи и репресије, и да смо спремни да станемо у одбрану српских јунака.

СНП Наши 1389

Бог вас клео, погани изроди!

Отачаствени покрет Образ позива све Србе који знају ко је ђенерал Ратко Младић и шта је тзв. Хашки трибунал да у недељу 29. маја, у 19 часова, дођу на митинг испред Дома Народне скупштине, где ћемо показати и себи и свету да Србија није Борис Тадић!

Отачаствени покрет Образ

Окупимо се и покажимо шта мислимо о хапшењу српског генерала!

Испред Народне скупштине, у недељу, 29. маја у 19 часова, Српска радикална странка организује велики протест против хапшења Ратка Младића. Организатори су истакли да позивају све слободољубиве грађане да покажу да Тадићев режим није Србија, и да је за њен опстанак неопходно да на власти не буду слуге и поданици Запада.

Двери – Покрета за живот Србије

28. маја 2011. | Редакција @ 22.18 | Leave a comment | Акције

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

13 гостију прегледа сајт