Српски националисти

Како ЦИА види Србију

Мапе Србије без Косова, Прешева, Бујановца, Прокупља и Врања које су пре месец дана почеле да се појављују на интернету пласирала је америчка обавештајна агенција ЦИА. Српски народни покрет Наши 1389, први је упозорио на појаву ових карти које су преузели чак и неки домаћи сајтови и пратећи порекло мапа дошао је до сајта www.cia.gov, званичне презентације обавештајне службе Владе САД.


Први пут спорну мапу приметили смо на сајту Туристичке организације Ниш (уклоњена после наше интервенције), а у сарадњи са запосленима у ТО открили смо да је мапа грешком преузета са једног од сајтова ЕУ које дају информације грађанима ЕУ који путују у друге земље. После писма администратору тог сајта добили смо информацију да су мапу и друге податке преузели са сајта ЦИА.

Чињеница да је ЦИА пласирала ове мапе баш у тренутку када представници Албанаца из Прешева прете сецесијом, а Врање и Прокупље тресе афера са продајом докумената Србије Шиптарима, показује да није реч ни о каквој случајности или грешци. Једина грешка може бити у томе што је ЦИА објавила мапе пре него што свој план спроведе у дело. СНП Наши 1389 захтева од Министарства спољних послова да реагује на овај непријатељски гест САД.

Информативна служба СНП Наши 1389

16. новембра 2010. | Редакција @ 03.03 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

9 гостију прегледа сајт