Српски националисти
CC

ОЗНА све дозна!

„Антифа“ активисти недуховито названог „хактивистичког народног покрета 2010“ извели су напад на сајт покрета Наши 1389, у нади да ће га оборити. Покушај преоптерећења сервера је заустављен на почетку акције, а сајт „наших“ је био недоступан мање од пола сата. Позив за учешће у нападу је прослеђен на разне адресе, а сајт преко кога су напали припремљен унапред.

Ако сте незадовољни због нарастајућег насиља, због национализма, фашизма, хомофобије, ксенофобије, расизма и мизогиније у нашем друштву, придружите се симболичној акцији обарања сајта фашистичке организације Српски народни покрет 1389. Акција ће бити изведена деветог новембра, на Светски дан борбе против фашизма, у периоду од 12-15 часова.

Самозвани хактивисти – чији сајт је, узгред, израђен у Ворду – су унапред упозорили учеснике да не приступају нападу са својих рачунара, знајући да су такви напади кажњиви чланом 303 кривичног законика и годином дана иза решетака. Штета што поштоваоци „европских вредности“ савет нису послушали.

Осим порука и планова до којих смо дошли, многи хактивисти су оставили велики број информација о себи на серверу који су неуспешно напали. Занимљиво је и да су неки од њих приступили акцији из Центра за образовне политике (под покровитељством тата Сороша) и преко провајдера Б92. Многи су приступили и са кућних рачунара, и тако судбину препустили на милост „фашиста“ и уздали се у (не)ефикасност српског тужилаштва.

Нисам поборник репресивних закона нити сам опседнут неистомишљеницима (посебно неспособним неистомишљеницима) па се нећу бавити притужбама (као неко ко је дошао у посед многобројних доказа). Наравно, не говорим у име покрета 1389, присталице тог покрета ће сами проценити да ли ће проследити доказе надлежним органима.

Међутим, нисам могао да одолим прилици да напишем коју реч о непостојању приватности и анонимности на интернету, и колико људи нису свесни електронског трага који остављају иза себе. Тако, узимајући за пример једног коловођу овог напада, није било тешко ући у траг јунаку европске Србије, који је херојски напао сајт неистомишљеника. Наиме, овај житељ Вождовца се не разуме најбоље у технологије које користи, или као многи његови истомишљеници из ЕУ, не сматра да је приватност битна ствар „у 21. веку“. Нећу открити више информација, јер мени јесте стало до принципа приватности, осим следеће слике, као илустрације колико мало анонимности постоји на нету.

Ни остали хактивисти се нису боље припремили, оставили су мноштво информација које их могу идентификовати (осветољубиви хакер би им лако узвратио). Али то није битно. Просто, неуспели покушај гашења гласила неистомишљеника говори довољно о сорошевим плаћеницима и лажним броцима за људска права.

9. новембра 2010. | Ненад Вукићевић @ 23.09 | 7 Comments | Анализе

7 Comments »

Hahahahaaaa kakve budale…

#1 | 10. новембра 2010. | Gvozden

Дајте мени податке од ових педера из „антифа“ из НС-а,обећавам вам да ћу им направити луд и не забораван провод….НОВИ САД-СРБСКИ ГРАД!!

#2 | 10. новембра 2010. | НЕМАЊА

Tuzbu pod obavezno

#3 | 10. новембра 2010. | Justice

Mnoge NVO koje postoje u Crnoj Gori i Srbiji kao i drugim drzavama su stvorene radi poslusnosti tvorcima novog svjetskog poretka i cilj im je da unistavaju sve sto je vrijedno ljudskog dostojanstva.Zbog toga sve sto je pravedno i pravoslavno oni proglasavaju ne4im sto su oni sami.Ove nazovi NVO su osnovane kako bi potpomagale opatanak komunisti4ko-fasisti4kog rezima koji vlada na srbskim svetim prostorima a ubile sve sto je ljudsko u nama.
Zivjele sve srbske otadzbinske organizacije.

#4 | 10. новембра 2010. | Drago CICMIL

Pukli su…Mogu da Vam pljunu pod prozor

#5 | 10. новембра 2010. | gordana

Prosto neverovatno da su pokusali tako diletantski to da odrade. Dobro su naucili sta je zapadna demokratija, pa odmah u startu zele sve da uniste, pa tako i sajt svojih neistomisljenika. A pazi sad, pozivaju se na slobodu govora.

Neka 1389 odluci kako ce dalje da postupe.

#6 | 10. новембра 2010. | ratko

хахахаха како су глупи боже боже . . . само да ми је знати ко је од њих из Новог Сада. . . па да мало попричамо у вези . . интернет активности итд

#7 | 11. новембра 2010. | никс нс

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

43 гостију прегледа сајт