Српски националисти

Протест против репресије

У недељу 24. октобра, у 16 сати, испред Министарства правде у Немањиној улици бр. 22 у Београду, биће одржан скуп „Протест против репресије над ухапшеним родољубима“.


Протестни скуп који организује „Иницијатива мајки против полицијске репресије“ у сарадњи са СНП Наши 1389, има за циљ да укаже на брутално кршење права родољуба ухапшених 10. октобра ове године.
На скупу ће бити наведени бројни случајеви физичког злостављања ухапшених у полицијским станицама, изнуђивања исказа, ускраћивање права на адвоката, ускраћивање права на телефонски позив и слично.

Такође ће бити затражено пуштање свих ухапшених на слободу и покретање истраге о злостављању ухапшених током привођења и у полицијским станицама.
После скупа биће организована протестна шетња до зграда Владе Србије, председништва и Радио телевизије Србије.

Иницијатива мајки против репресије и СНП Наши 1389 позивају све појединце и организације да подрже овај миран протест и да заједно зауставимо физичко, правно и медијско насиље које се врши над српском родољубивом омладином.

20. октобра 2010. | Редакција @ 10.30 | 5 Comments | Вести

5 Comments »

Svaka cast nema predaja ! Mora da ih sve puste al i iz Obraza isto ! Ja podrzavam sve te organizacije i nasi 1389 i obraz a i srpske radikale pogotovo seselja ! ali zasto se sve te organizacije ne spoje dobro radikali to je partija , ali naprimer obraz sa nasi 1389 i jedni i druge se zalazu za srpstvo i pravoslavlje zasto se ne spojte bice nas vise i bicemo jos jaci a i sve ostale male organizacije samo zajedno uz verom u boga sve ce da uspemo, nezelim nikoga sada da ucim ali naprimer kad bi se svi spojili i ojacali i kada srusimo tadicevsku antisrpsku vlast e imate vec plan ko da bude na vlast ja mislim najbolje bi bilo ako bi doso seselj iz haga da nam je to jedini spas da nestaemo ko narod, neznam sta da vise kazem to vi bolje znate od mene daj te mi neki odgovor imate li u planu da se spojte svi zajedno ? hvala

#1 | 20. октобра 2010. | Aleksandar Spasic

Kada vi bijete policiju to je opravdano a kada oni uzvrate onda je to nasilje drzave. Nigde u svetu se policija ne bi ponasala kao u Srbiji dopustajuci rulji da je ceo dan napada i da se njena aktivnost svodi samo na odbranu.Sad ste postali i sudije pa zahtevate da policija pusti uhapsene bez sudjenja. Gde to ima

#2 | 20. октобра 2010. | Jovan

Ниједна држава неће радити супротно вољи и захтевима преко 90% свог народа да се неодржи најављена парада настраних. Заменили сте логичан след ствар. Протест Омладине је последица нелегитимног потеза власти. ОМЛАДИНА на с л о б о д у.

#3 | 21. октобра 2010. | мара

pomaze bog i dobar dan,draga braco i sestre.nazalost tzv.demokratski rezim borisa tadica,je jos jednom dokazao da vodi anti nacionalnu i anti srpsku politiku,koja je protivna interesima vecine srpskog naroda.tokom devedesetih godina,proslog veka kada su vodjeni protesti protiv miloseviceve vlasti,i kada je policija privodila i hapsila aktiviste ds i ostalih opozicionoh stranaka,tadic je tada kao predsenik gradskog odbora ds,izjavljivao da je to krsenje njihovih osnovnih i elementarnih ljudskih prava.i na svim medijima je izjavljivao,da je brutalnost miloseviceve policije prevazisla cak i one najgore i totalitarne diktatorske rezime.a sta danas,ta ista policija koja je pod njegovom kontrolom radi i kako se ponasa prema licima koja su uhapsena i lisena slobode?sprovodi najgoru torturu i represiju,uz dozvolu i znanje tzv.demokratskih vlasti.mislim da je to tipican primer licemerja i dvolicnosti,i da tadic,taj demon srbije mora otici sa vlasti.dakle,ideja pan srpstva,objedinjavanja svih nacionalnih snaga mora da se obavi sto pre.kamo srece da je to ucinjeno u drugom svetskom ratu,nikada komunisti ne bi osvojili vlast u srbiji,niti bi tadicev tata bio akademik i naucnik,a sigurno ne bi ovaj demon vladao srbijom.dole zuti diktator.

#4 | 25. октобра 2010. | ljuboodrag

Поптуно погрешно радите. Књигу у шаке и учите од комуњара како се подрива систем лгано и ТРАЈНО. Са овом „чука, брате!“ праксом ћете право у затвор. Ако већ нисте тамо.

#5 | 26. октобра 2010. | Пера

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

14 гостију прегледа сајт