Српски националисти

Време је за свенародни протест против система у Србији

Ово је тренутак да скренемо пажњу јавности са небитних промотера идеологије хомосексуализма, који служе само као још један у низу провокативних мамаца за родољубиву, православну и часну Србију, и све снаге усмеримо ка спонзорима геј парада – актуелном режиму који је Србију довео до дна: економског, политичког, државног, културног, безбедносног и моралног. Подижући поглед као свеукупној моралној оријентацији актуелне Владе, остаје нам као једино да преко потребне протесте поведемо и саберемо све оне који су против не само актуелног режима већ комплетног друштвеног система у Србији.

Неколико истакнутих ЛГБТ организација и тоталитарних НВО су ових дана на делу изнова показале шта мисле о слободи мисли и речи и како ће изгледати Србија и њене институције којима ће наставити да марширају пошто продефилују своју геј параду центром Београда. Они управо ових дана показују како изгледа морална наказност оних што су са режимских и НАТО буџета прешли на отворени доушнички рад за режим и НАТО пакт.

ЛГБТ организације – од НАТО спонзоруша до НАТО доушника

Дични „борци за људска права“, тј. за полицијском диктатуром остварене привилегије хомосексуалаца, режиму су доставили списак особа чије хапшење захтевају. Наивни би помислили да су то баш они захтевали док добро упућени знају да им је тај списак режим доставио како би испало да та хапшења тражи некакав „невладин сектор“. Може ли се невладиним сектором звати нешто што доскора није радило за своју него за НАТО владе, а ето одскора ради за полицијски одсек ове владе која Србију уводи у НАТО а НАТО је већ одавно уведен у све институције у Србији?

Очигледно је светска економска криза погодила и НАТО буџете пошто промотери идеологије хомосексуализма и слични више не могу добијати новац за џабе већ сада морају и да га зараде. Тако се они претварају у најобичније доушнике НАТО режима и престају да буду само обичне НАТО спонзоруше.

Можда би управо на историјску судбину европских колаборациониста из Другог светског рата требало да подсетимо и припаднике данашњег режима у Србији и да им скренемо пажњу да колаборација обично почиње како би се сачувао народ од окупатора, али врло често склизне у најобичнију издају. Најбоља потврда да је неко постао обичан издајник и народни непријатељ јесте тренутак када почне да хапси људе који имају храбрости да се отворено супротставе окупатору.

Око кога се окупити?

Зато, господо режимлије и доушници свих врста, проширујте спискове, има нас још пуно, и хапсите док имате времена јер времена се мењају… Ово је тренутак да скренемо пажњу јавности са небитних промотера идеологије хомосексуализма, који служе само као још један у низу мамаца за родољубиву, православну и часну Србију, и све снаге усмеримо ка спонзорима геј парада – актуелном режиму који је Србију довео до дна: економског, политичког, државног, културног, безбедносног и моралног.

Подижући поглед као свеукупној моралној оријентацији актуелне Владе, остаје нам као једино да преко потребне протесте поведемо и саберемо све оне који су против не само актуелног режима већ комплетног друштвеног система у Србији.

Зашто ти протести не би почели баш 10. октобра?

Информативна служба Српског сабора Двери

12. септембра 2010. | Редакција @ 15.24 | 18 Comments | Вести

18 Comments »

Господо, констатације нашег свеобухватног посрнућа и као државе и као народа су већ почеле да сметају и замарају константним понављањем. Мислим да ће врло брзо прерасти у своју супротност односно произвести контра ефекат у оном делу српске популације која још увек одолева свеобуватној нато агресији. Нама треба акција. Издајничка нато слугераљска власт нам управо пружа шансу за то. Критична маса ,очигледно постоји.Остао је још само један али битан моменат као проблем,неко треба да нас поведе.

#1 | 12. септембра 2010. | Зоран Михајловић

Зоране, јеси ли ти прочитао саопштење? Да ли видиш да се овде јасно позива на конкретну акцију или ти је то промакло?

#2 | 12. септембра 2010. | Данило Тврдишић

У питању није никакав превид већ,извините,неверица стечена временом.Нека буде акција!

#3 | 13. септембра 2010. | Зоран Михајловић

Braćo,Tadić preti vojskom ako zatreba ili se varam.Evo vam adresa pa pogledajte.

http://www.in4s.net/index.php/politika/srbija-cg-srpska/882-predsednik-tadic-srbija-nece-tolerisati-nasilje

#4 | 14. септембра 2010. | Stefan Valjevo

Наша војска неће слушати ниједну наредбу уперену против народа. Осим можда неких појединаца чије ће намере бити осујећене.
Окупимо се око Бога, али начином живота, чврстом вером и спремношћу да за веру и своју земљу дамо чак и овај једини живот. Нама нису проблем комшилук и велике светске силе, нама је проблем садашња и све досадашње Владе Србије.
ДСС-ов председник је одговоран Србији, нама Србима, али и свим лојалним грађанима за уништавање српске привреде и економије од које сви треба да живимо. Он је крив директно за погубну приватизацију која је осмишљена у циљу уништавања српске економије. Он је крив за намеран лош избор руководеће структуре у оквиру јавног сектора у ресорима који су додељени ДСС-у на управљање. Огроман новац је отет од државе путем јавних набавки у државним предузећима и на разне друге прљаве начине, не либећи се да крше Закон који сами осмишљавају и прилагођавају својим уништитељским циљевима.
Закони су наштеловани и штелују се тако да се потпуно затре српска привреда.
Енергетски сектор је такође унакажен и за то је криво руководство ДСС-а на челу са председником странке, а у кооперацији са ДС-овим руководством.
Тројка ДСС-ЛДП-ДС је добро осмишљена шаховска тактика за маневрисање гласовима грађана. ЛДП је замајац који критикама замајава грађане и наводи их на погршне закључке да је ДСС противтег ДС-у што није тачно. ДСС и ДС вуку Србију заједно у коначно уништење и затирање.
ДСС никад неће ући у коалицију са СНС-ом, јер зна ДСС-ов председник да је прочитан и да му СНС неће дати кључне ресоре.
Људи, ја сам био члан ДСС-а, јер сам био уверен да је ДСС странка која ће спровести идеје које је пласирала као свој програм. То је чиста ђавоља обмана.
Сада нисам члан ниједне странке. Не занима ме више политика на начин као до сада. Волео бих да Срби и лојални грађани заједно једном заувек кажу збогом овим црним ђаволима на челу којих стоји ДСС-ов председник!
Тражимо изборе и гласајмо против њих, против ДСС!-а, ДС-а, ЛДП-а и СПС-а. А када после погубљених избора покажу своје право наказно лице и пробају силом да задрже оно што им после избора аутоматски више не припада нека прођу као и свако ко би покушао да ти отме кућу, имање, новац, имовину, име, жену, децу и свако Богом дато добро на корист.
Погледајте најзад шта раде СПЦ-у. Полако и перфидно преображавање у беѕличну, људским најнижим нагонима прилагођену модификовану веру.
Све су ово теме за себе и веома озбиљне да је потребно претресање до најситнијих детаља и уз учешће искрених и честитих људи који су стручни на тим разним пољима…

#5 | 15. септембра 2010. | Αγαμεμνον

SNS je gori i od DSS-a,DS-a,LDP-a i SPS-a.DSS je ljut što je puk’o na izborima 2008-e,jer ne mogu da vrate glasove.DS i LDP su javni izdajnici.Za LDP se zna ko su i šta su(neverovatno je da postoje),al’ u svakom žitu ima kukolja pa za njih glasaju.DS se skrivao godinama,al’ samo što naši gradski (Beogradski) debili nikako da shvate ko su i šta su,jer njihov prljav veš je odavno isplivao na površinu.Za gradske (Beogradske) debile uvek imaju političkog džokera,a to je članstvo u EU.SPS je propao,još 2000-e i non-stop propada.Samo im je Palma malo povećao cenzus,al se on javno protivi Paradi srama(toliko je dovoljno da se narodu baci prasina u oci i kanalise gnev,da se ne protive sami, to je nedovoljno kao i uvek za akciju!).SNS se skriva iza lažnog patriotizma.Kako?Do septembra 2008-e su dva licemera bili isključivo pro-Ruski nastrojeni.Od septembra 2008-e,rasturivsi SRS postali su strastveniji evropejci od svih ostalih!Srbija nema opoziciju,a poziciju nikada nije ni imala!Blagodaran je obican srbin,muda su mu u procepu,tako da je neki dan imao priliku da se „ponosno“ divi horu „Beckih decaka“,a 10.oktobra nece smeti ni da prdne ,da ne bi odao polozaj!

#6 | 15. септембра 2010. | Stefan Valjevo

ДСС бесан??? Хахахахахаха…. Брате мој, ДСС је одговоран за обављену антидржавну ПРИВАТИЗАЦИЈУ и пљачку државних предузећа. Они су свој посао обавили и за то су одлично награђени. А бесан сам ја који сам изигран и многи чланови ДСС-а, такође изиграни. Бесан је мој пријатељ који се искрено својски заузео посла пројектованог пада ДСС-а да поврати углед својој странци, па је убрзо лично на својој кожи схватио да је реструктурирање странке обављено по принципу Курта-Мурта или још горе, Куртина жена, дете, кум итд. А тог мог пријатеља су обструисали чим су видели да граби и покушава да анимира људе у свом месту, својим примером и улагањем себе и свог угледа. Наравно, одмах је иступио из ДСС-а. А није једини пример да ДСС бојкотује и одбацује искрене патриоте и угледне људе и домаћине у сопственим редовима.
О ДС нема шта да се много прича. Они су отворено антидржавни. А њихово проевропство је жвака за лудака. Шта значи просити чланство? Шта би било да одједно постанемо чланови ЕУ? Ништа. Ми НЕМАМО привреду људи. На тржишту ЕУ не бисмо опстали, а наше би било преплављено иностраном робом још више него што је сада. А тек да не помињем обавезе према ЕУ. Зар ико мисли да ћемо чим уђемо да добијемо да живимо џабе од њихових пара? Да не радимо ништа, да нам привреда стоји, а ми пливамо у њиховим парама? Да они инвестирају у нашу привреду у нашем интересу? То ти је као кад би ти седео кући и блејао, а твој богати комшија ти понудио да спојите твоје имање са његовим и издржавао те од својих пара, а да ти идаље не радиш ништа. Да ли је то нормално? Да ли би тај комшија био богат да је тако размишљао? Да ли би остао богат да тако почне да размишља? Да ли би желео да издржава тебе и твоје имање? Не би наравно? Замисли тек да си ти тај богати комшија? Замисли да смо ми ЕУ и да хоће тамо нпр. нека Португалија, огрезла у тотални хаос да ти се придружи? Да ти подижеш њену привреду, да њени грађани живе на високој нози без твог интереса? Или ћеш пре да гледаш да упрегнеш то станвништво да рмба за тебе уместо за своју земљу? Наравно, ово друго. Тако и ЕУ. Нико неће да каже да нама није проблем што нисмо ЕУ, већ је проблем што се на свим пољима и систематски обесмишљава држава Србија, тј. све оно што је чини сувереном земљом.
О Г17+…самозвани експерти, који су слагали да нису заинтересовани за власт, већ само да помажу као експерти на својим пољима. А онда су постали странка и добили своје задатке од инвеститора…
ЛДП. Ништа. О њима се све зна. Че Гевара је транспарентан 100%. ЈЕДИНО, се не зна да је он тај који на перфидан начин помућује ум јавном мњењу и помаже ДСС-у да одржи статус продржавничке странке.
ССЈ = Палма де Маљорка прави свој феуд. Јесте домаћин човек, али само колико му треба да одржи своју гласачку базу. Јагодину сматра за своје имање-феуд и води га као да на њему живе његови паори/мужици. Моравски крај ће увек остати феуд, док је он ту.
СПС. Не знам шта да кажем о овом правцу. Програм добар, али људи недоследни. СПС је могао да не уђе у састав ове скрпљене Владе, али су ушли. Председник СПС-а као хапси ту неке криминалце, а рецимо један од главних наркодилера „побегао“ у Црну Гору. Како је успео? Хапсе неке колатералне штеточине, а главне штеточине не смеју ни да помену.
И тако…Србија полако нестаје као држава. Део по део одлази. Рашка област(тзв. Санџак) је на реду. Војводина већ има Устав, заставу, не знам за химну. Становништво се расрбљује (ко је Србин). Сви грађани се доводе до просјачког штапа. Мањинама се обећава добар живот ако се сецесионишу, од чега нема ништа уствари… Али шта зна обичан народ. Даш му наду и он трчкара за њом до изнемоглости.

#7 | 16. септембра 2010. | Agamemnon

Pa,slazem se sa veciniim iz ovoga sto su prethidnici rekli ali mislim da u vezi i znaci samo to DSS-a nisu u pravu oni koji su protiv.

#8 | 17. септембра 2010. | buki

Znaci oni koji su skolovani u kumrovcu i ucili tu skolu a dobro znamo kakva je i sta je sve i do cega dovela Srbiju,Srbski narod,a ko misli da nije tako neka se samo seti Jasenovca,pa zasto nikada nije oslobodjen,pa zasto njihov najveci sin ga nije nikada podsetio,pa Jadovna,Paga,…. i osatlih startista znanih i neznanih iz i od 41-45 pa i od skora.91-95,….,Bratunca,Kravice,Srebrenice 92-93,Krajine,Kazana,….

#9 | 17. септембра 2010. | buki

Ово за ДСС је 100% тако.

#10 | 17. септембра 2010. | Агамемнон

Попричајте са неким обичним чланом те странке. Шта је мислио пре, а шта сада.

#11 | 17. септембра 2010. | Агамемнон

Агамемнон.Sve si naveo,osim nekih noviteta.Npr,SNS (skraćeno) Srpska Napredna Stranka.Njihova do jučerašnja braća,sada ljuti neprijatelji SRS im daje sinonim Srpska Nazadna Stranka,a ja im dajem epitet Srpska Nakazna Stranka.Zašto baš Nakazna (N)?Od 17.01.2007-e do 24.10.2008-e sam bio član SRS.I šta?Misliš da ja nisam prevaren?Misliš da ja nisam izigran?Da moje poverenje i ideološko osećanje od one dve političke nakaze (Stanlio i Olio) nije izigrano?Do jučerašnji nacionalisti i rusofili,a sada zadrti evropejci.Sad se od jednom pokondirili pa o’čas-posla skoknu malko do Brisela do Vašingtona (možda po pamet?šta ti misliš?) pa se vrate…Seti se samo predsedničke izborne kampanje iz januara i februara 2008-e (na koje sam na moju veliku žalost i ja izašao,ali samo za drugi krug)U maju 2008-e na vanredne parlementarne nisam ni izlazio niti ću ikad više (na bilo koje).Kao da sam predosetio šta će se desiti (samo) četiri meseca kasnije.Čim je došlo do raskola u SRS istupio sam iz stranke i ostavio se politike i strančarenja,jer sam uvideo da ovde,niti ima ideologije,niti ima nacionalizma,niti patriotizma,tako-reći nema ničega osim ličnog interesa(bar kad su u pitanju političke stranke i partije).U ostalom evo ti za sa dva kurirova linka iz odredjenih vremenskih perioda,za ove dve političke nakaze. http://www.vesti.rs/Politika/Radikal-proruski-evroskeptik-demokrata-televizicni-umerenjak.html i http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/toma-ne-priznaje-pa-opet-priznaje-kosovo-48156.php

#12 | 17. септембра 2010. | Stefan Valjevo

Искрено желим да нестану за сва времена са политичке сцене у Србији сви досадашњи политичари и разноразни тзв. тајкуни, који су оставили смрдљиви гнојави распаднути траг за собом.
Тачно је да политичар мора да маневрише и буде често нејасан и оставља увек отворене опције и простор за нови маневар, али све то МОРА да ради у циљу крајње добробити за СВОЈУ ЗЕМЉУ, СВОЈ НАРОД и све ЛОЈАЛНЕ ГРАЂАНЕ своје земље. Ови до сада су радили за коначно зло Србији. Као да свима њима руководи ЈЕДАН УМ са ЈЕДНИМ ИСТИМ ЦИЉЕМ.
Питам себе и вас све, како је могуће да је до сада, ко год да је био на власти, Србија монотоно ишла и још увек иде ка свом коначном нестајању?

#13 | 21. септембра 2010. | Агамемнон

Да допуним, били су ми у близини ти наши политичари и верујте да су то безумни људи. Има међу њима и врло паметних у смислу интелигенције и стручних и пријатних (невероватно), али су сви заједно безумници. Не занима их ништа осим њихове гузице и њиховог материјалног благостања (у се, на се, пода се). И за то су спремни на све да пристану. Глуме одлично, то им је у опису посла. Бескрупулозни су, селективно памте, лажу и измишљају кад год мисле да им лажи неће бити прозрене…они паметнији мешају 90% истине и 10% лажи у које сугестивно убаце и закључке. Као људи су тотално аморални (ко је читао Вајнингера зна тачно на шта мислим) – немају усвојену свест о моралу, већ евентуално само научену. Значи, профил уобичајеног српског политичара (без обзира да ли је Србин или не) је наказан.
АЛИ… Ми морамо да изаберемо КОНАЧНО људе који ће да воде ову земљу у супротном смеру од досадашњег. Не можемо да будемо више пасивни, нема тог луксуза.
И да додам, мене лично разгневљује безочност ових садашњих велеиздајника државе Срба и осталих лојалних грађана. Иако имам куд да одем да не траћим више овде свој живот, стављам се у позицију своје безбројне браће која нема куд. И позивам ту своју браћу да се подигнемо и узмемо ствар у своје руке и не чекамо више ништа, него уз Божју помоћ вратимо Србију у своје руке на изборима. Будимо достојни силних живота положених за опстанак Србије (има ту и браће која нису пореклом Срби).

#14 | 21. септембра 2010. | Агамемнон

Na kakvim izborima?Kome?Koga mi to (više) da biramo?Stanlio i Olio će da se podignu?Mršavi radi dok debeli razmišlja ili debeli radi dok mršavi razmišlja ili obojica rade šta gazde sa zapada kažu?Šta misliš?

#15 | 22. септембра 2010. | Stefan Valjevo

Бирајмо сами себе. Бирајмо да не будемо покрадени и изиграни и да се против наше воље чини све ово са прескупо прекрваво плаћеном имовином, тј. земљом Србијом која нам је остала у наслеђе од наших претходника. Ако су за њу гинула чак и деца од 14 и 15 година, ако је безброј младића од 17, 18, 19, 20, 21 година страдало не дајући своје другоме, ко ће нас и шта ће нас оправдати за ову нашу трулежну лењост? Зар треба већи подстрек од сећања на нашу „старију“ браћу која је животом одбранила ово парче Земљине површине и неба за нас и наше будуће наследнике?
Значи бирајмо оне који ће Србији вратити пре свега име и образ у свету. Зато, немамо пречег посла од свргавања ових сада у што краћем року. Нико не може да ти гарантује да неко будући не лаже. Зато мораш да верујеш, као што се верује у Бога…као што верујеш да ће газда да ти плати на крају месеца, као што претпостављаш било шта. Најопаснија је апатија.
А, оне које будемо изабрали, ако не буду ОДМАХ похапсили и осудили или протерали или на неки други начин притисли све одговорне за ово унакажавање наше државе и нас и не будемо осетили да је дошло друго време, одмах ћемо скинути, не чекајући дуже од 3 месеца. Три месеца је довољно времена за прве знаке. И више него довољно.
И, пријатељу, имаш један живот, уложи га паметно. Не у журке, зезање, провод, путовања и остала замајавања, него у вредне ствари, у грађење, у рад, у размишљање, у стварање.
С вером у истинитог Бога…

#16 | 24. септембра 2010. | Агамемнон

Vreme je za sveopste ujedinjenje svih patriotskih organizacija i intelektualaca. Treba stvoriti jedan opstenarodni pokret, zasnovan samo na jednoj ideji, rusenje marionetske vlasti i uspostavljanje nacionalno odgovorne vlade.
Mi obicni ljudi smo spremni da to podrzimo a u takvom pokretu vidim mesta za Dveri, sve studentske patriotske organizacije, istaknute ekonomiste poput Dragasa i sve ostale koji bi svojom podrskom pomogli stvaranje takovg pokreta

#17 | 8. октобра 2010. | Dragan Ostojic

Braco Srbi.Veceras zatvaraju i okruzuju krug „Gej parade“ policijskim stitom.Da se ne povlacite.

#18 | 9. октобра 2010. | Stefan Valjevo

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

9 гостију прегледа сајт