Српски националисти

Поворка креће са кукастог крста!

Прави разлог избора парка Мањеж за стартну позицију педерске параде није то што су се у њему педери окупљали 70-их, што је маркетиншки смишљена прича, већ што се на средини парка налази огроман нацистички кукасти крст, један од омиљених симбола тзв. “геј популације“.

Наиме, на средини парка Мањеж, гледано из ваздуха, налази се слика великог нацистичког крста који је ту постављен од стране градских власти Демократске странке током реконструкције парка 2005. године. Зашто су „демократе“ обележиле Београд тим одвратним нацистичким симболом који је обележио страдање два милиона Срба у другом светском рату и зашто га нису уклонили иако је СНП Наши 1389 у последње две године упућивао више захтева градским властима, питање је на које би ДС морао да одговори! Гледано са земље, краци крста немају никакву естетеску вредност за изглед парка, тако да је јасно да је циљ аутора био да његов нацистички симбол буде видљив из ваздуха.

Избором кукастог крста за стартно место параде педерске организације у Србији вероватно су, на свој перверзни начин, желеле да подсете да је нацизам био нераскидиво повезан са стварањем тзв. „геј покрета“. Први случај стварања педерске организације били су управо тзв. Јуришни одред СА (Sturmabteilung) који су одиграли кључну улогу у довођењу Хитлера на власт 1930. године. Вођа Јуришних одреда СА био је нацистички вођа и јавно декларисани хомосексуалац Ернест Рем. Иако је 1933., под притиском других нацистичких вођа, Хитлер ликвидирао Рема као и још 77 хомосексуалаца официра СА, педерастија и нацизам су повезани од свог почетка. Отуд и не изненађује чињеница, да су профашистичка хомосексуална удружења у Србији одлучила да крену у свој МАРШ управо са нацистичког симбола. На овај начин вероватно одају почаст Ернесту Рему оснивачу прве педерске организације.

СНП Наши 1389 захтева да перверзни и профашистички скуп заказан за 10. октобар буде забрањен, а да градске власти под хитно уклоне ово нацистичко обележје из Београда!

Информативна служба СНП НАШИ 1389

12. септембра 2010. | Редакција @ 15.17 | 5 Comments | Вести

5 Comments »

Стварно се види кукасти крст на GOOGLE EARTH, у парку поред Немањине улице.Парада срама је заказана за недељу 10 октобра. Е сад, то је нерадан дан и одлична прилика да сви грађани лепо изађу на улицу. Али како их анимирати?
Врло једноставно…не толико преко вашег и осталих (патриотских) сајтова, већ од врата до врата, од поштанског сандучета до сандучета, од улице до улице итд.У овој полуписменој земљи, врло мали број људи користи и чита било какве текстове везане за политику или економију на интернету.Не заборавите и да је од данас почео и нови серијал ФАРМЕ…другачије речено, ма брига народ за параду, сад су битна дешавања на Фарми.
Закључак, плашим се како ћу својој ћеркици сутра да објасним да није нормално када се два мушкарца љубе у уста на сред улице и да је то чин против Божијих и природних закона.Нек је свима нама Бог у помоћи.

#1 | 12. септембра 2010. | Миша

Čovek je u pravu.Otimanje KiM,Sukobi u Raškoj oblasti,Farma,na kraju Gej parada (sve po redu) su smišljeno organizovani,da ove režimske (nazovi glavešine) dovrše svoje zadatke što su dobili od svojih gazda za uništavanje Srbije i Srba (kolrktivno).Pogledajte samo pretnje Tadićeve Vojskom ako zatreba ili TV Emisija „OKo“ na RTS1 koja je juče emitovana na javnom servisu koji narod plaća,a gleda trojicu drskih pedera kako prozivaju normalnu populaciju rečima:“Neka samo dođu“ i voditeljku koja ih javno podržava i daje podstrek na oči 10.000.000 normalnih Srba.

#2 | 14. септембра 2010. | Stefan Valjevo

horror brale

#3 | 2. октобра 2010. | DYNABLASTER

Мислим да су и сами српски педери против ове политичке и споља наметнуте параде. Нека испарадирају што пре, па да на миру наставимо да гладујемо.

#4 | 2. октобра 2010. | Милан Милошевић

Римљанима посланица

светог апостола Павла

Глава 1

18. Јер се открива гњев Божиј с неба на сваку безбожност и неправду људи који држе истину у неправди.
Јов 24:13, Дјела 17:30, Рим. 2:5

21. Јер кад познаше Бога, не прославише га као Бога нити му захвалише, него залудјеше у својијем мислима, и потамње неразумно срце њихово.
1 Мој. 5:6, Псал. 106:13, Дан. 5:23

22. Кад се грађаху мудри, полудјеше,
Јер. 10:14

23. И претворише славу вјечнога Бога у обличје смртнога човјека и птица и четвороножнијех животиња и гадова.
5 Мој. 4:16, Псал. 106:20, Иса. 40:18

24. Зато их предаде Бог у жељама њиховијех срца у нечистоту, да се погане тјелеса њихова међу њима самима;
3 Мој. 18:22, Псал. 81:12, Дјела 7:42, 1 Кор. 6:18, Ефес. 5:12, 1 Пет. 4:3

25. Који претворише истину Божију у лаж, и већма поштоваше и послужише твар него творца, који је благословен вавијек. Амин.
Иса. 44:20, Језек. 5:6, Амос 2:4, 1 Сол. 1:9

26. Зато их предаде Бог у срамне сласти; јер жене њихове претворише путно употребљавање у беспутно.
Јуда 1:10

27. Тако и људи оставивши путно употребљавање женскога рода, распалише се жељом својом један на другога, и људи с људима чињаху срам, и плату која требаше за пријевару њихову примаху на себи.
1 Тим. 1:10

28. И као што не мараху да познаду Бога, зато их Бог предаде у покварен ум да чине што не ваља,
Ос. 4:13, Ефес. 5:4, 2 Сол. 2:11

29. Да буду напуњени сваке неправде, курварства, злоће, лакомства, пакости; пуни зависти, убиства, свађе лукавства, злоћудности;

30. Шаптачи, опадачи, богомрсци, силеџије, хвалише, поносити, измишљачи зала, непокорни родитељима,
Приче 24:8

31. Неразумни, невјере, нељубавни, непримирљиви, немилостиви.

32. А неки правду Божију познавши да који то чине заслужују смрт, не само то чине, него пристају на то и онима који чине.
Суд. 20:13

#5 | 4. октобра 2010. | bakison

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

12 гостију прегледа сајт