Српски националисти

Представљање књиге „Глобализација безумља“

Као завршно вече овогодишњих, 5. Летњих духовних вечери у недељу, 29. августа у парохијском дому чачанске цркве уприличено је прво представљање књиге Данила Тврдишића “Глобализација безумља” у издању Српског сабора Двери.

На централну тему ПРАВОСЛАВЉЕ И ГЛОБАЛИЗАЦИЈА говорили су: Ненад Вукићевић, главни уредник веома посећеног сајта “Српски националисти”, Бранко Радун, уредник такође посећеног сајта и однедавно магазина “Видовдан”, Александар Арсенин, стручњак за информационе технологије, и сам аутор књиге у име Српског сабора Двери.

У пријатној августовској ноћи, уз веома занимљива и чињенично поткрепљена обраћања, гости су се дотакли најбитнијих сегмената из домена савремене глобализације, а о чему је доста посведочено и у самој књизи. Говорило се о глобалистичком и неоколонијалном пројекту Европске уније, о опасностима стварања електронског технотроног резервата у који нас мимо наше воље убацују и сл.

На трибини је било речи и о катастрофалном учинку и антисрпском деловању садашње власти у Србији. Указано је да уколико се нешто у блиској будућности не уради и не промени национална и државна агонија и дезинтеграција биће настављене у убрзаном ритму. Зато је задатак свих национално свесних снага да буду на нивоу историјске одговорности и пруже активнији отпор владајућем беспоретку и сервилном бескичмењаштву који нам се као пожељан систем вредности нуде са највиших позиција у држави.

4. септембра 2010. | Редакција @ 13.07 | 1 коментар | Акције

1 коментар »

Да ли се књига може купити и где?

#1 | 20. јануара 2011. | МИЛИЦА

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

15 гостију прегледа сајт