Српски националисти

Ко је тражио оцену уставности косовског додатка?

Српски народни покрет 1389 захтева од Уставног суда Србије да под хитно саопшти грађанима: ко је тражио од Суда да донесе оцену уставности исплате додатка за запослене на Косову и Метохији. Срби са Косова и Метохије не смеју да остану ускраћени за одговор „коме да захвале што ће примати мање плате“.

Српски народни покрет 1389 верује да је иницијатива за проверу уставности тзв. „Косовског додатка“ дошла управо из врха режима Бориса Тадића, па самим тим негативне реакције владајућих странака поводом ове одлуке Суда сматрамо лицемерним.

Оваква одлука Уставног суда имаће за последицу даље исељавање српског становништва са Косова и Метохије, што је интерес Европске уније, самим тим и њихових послушника у Србији оличених у режиму Бориса Тадића, Ивице Дачића и Млађана Динкића.

Српски народни покрет 1389 апелује на Србе на Косову и Метохији да још мало издрже под тешким условима у којима живе и да буду стрпљиви, јер ће марионетски режим Бориса Тадића, који ради против њихових интереса, ускоро бити срушен.

http://www.snp1389.rs/

16. августа 2010. | Редакција @ 13.22 | 2 Comments | Вести

2 Comments »

Narodni pokret 2010 saopštava da je ovo izuzetno pametna odluka i da je dosta finansiranja kosovara koji pokupovaše sve po Srbiji.

#1 | 19. августа 2010. | NP 2010

ovo je cisto rad obavestajnih sluzbi tzv niski intenzitet princop misjeg ugriza.setite se samo onih „izbora’od pre mesec dana u partesu pod okriljem tzv vlasti u pristini kada je na glasacka mesta „glasace “ dovozio auto ministra za kosmet g. bogdanovica.a skorasnja poseta i dacica posle ove odluke tzv u.suda je bila u funkciji da o:ladi kosmetske srbe providnom pricom kao ispravice oni to na neki drugi nacin kao fora.to je isti princip kao i sa gasenjem repetitora mts kao vlada ce da ih obnovi i sta bi od tog?-nista-sta je dalje da sever kosmeta predaju siptarima i to ce da bude uradjeno negde oko sednice saveta bezbednosti u septembru-narode ovo je poslednji trenutak da se ove bitange rasteraju,sto pre to ce steta da bude manja za srbiju.

#2 | 22. августа 2010. | despot

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

10 гостију прегледа сајт